FatalZ - Beyond Borders | Private illegal Topluluk - Hack Forum - Nulled Forum - Crack Forum

FatalZ.ORG, Sınır Topraklarına Hoş geldiniz! Lütfen Giriş Yapın ya da Kayıt Olun.

Beyonce'yi Hacklediğini Sanan Lamerler

RedUser

New Member
New Member
Status
Reaction score
47
Trade Score: 0 / 0 / 0
Merhaba arkadaşlar
Yine geldik hayatın gerçeklerine...
Şu son zamanlarda justin'i heçkledim diye çıkan hackerlikten bir haber avelleri ifşa ediyoruz. Şimdi bu blogda da konusunu gördüm o sorulara da yanıt vermiş olayım. Sitemiz şu

Evet görünüşte açıksız ancak shopify kullanıyor. Şimdi *.shopify.com şeklinde bir subdomain açıp bir index yazıp şu şekilde yansıtıyoruz :

Ve ta daaa hackersiniz. Şimdi nerede data çalma nerede sitenin zaafiyet ile hackli duruma düşürülmesi ?
Bir subdomain yansıtma zaafiyeti ile hack yaptığını zanneden aveller sözüm size.
Bunun bir xampp açığından farkı yok.
Hack dediğimiz aktivite bu değildir. XSS, SQL, RFI, LFI gibi ciddi seviyeli açıkları kullanarak scriptlerin deaktif hale getirilmesidir hack.
Shopify'ın kendisi bile bunu Low Level bir açık olarak değerlendiriyor. Siz ne zaman adam olacaksınız ?
Hayır bir de utanmadan arlanmadan bunu hack haber sitelerine yazıp cidden hack yaptığınızı sanıyorsunuz.
Bir de "hack kültürü" diyorsunuz buna ? Yani bunu bir kültür olarak adlandırıyorsunuz. Yani bu bir kültürse en fazla "Lamer Kültürü" olur.
Hadi eyvallah. Bir daha haber yaptırırken iki kere düşünün.

R3dSystem

New Member
New Member
Status
Reaction score
14
70 S Nogales St, Rowland Heights, CA 91748, USA
Merhaba arkadaşlar
Yine geldik hayatın gerçeklerine...
Şu son zamanlarda jastin'i heçkledim diye çıkan hackerlikten bir haber avelleri ifşa ediyoruz. Şimdi bu blogda da konusunu gördüm o sorulara da yanıt vermiş olayım. Sitemiz şu

Gizli içerik alıntı yapılamaz.

Evet görünüşte açıksız ancak shopify kullanıyor. Şimdi *.shopify.com şeklinde bir subdomain açıp bir index yazıp şu şekilde yansıtıyoruz :

Gizli içerik alıntı yapılamaz.

Ve ta daaa hackersiniz. Şimdi nerede data çalma nerede sitenin zaafiyet ile hackli duruma düşürülmesi ?
Bir subdomain yansıtma zaafiyeti ile hack yaptığını zanneden aveller sözüm size.
Bunun bir xampp açığından farkı yok.
Hack dediğimiz aktivite bu değildir. XSS, SQL, RFI, LFI gibi ciddi seviyeli açıkları kullanarak scriptlerin deaktif hale getirilmesidir hack.
Shopify'ın kendisi bile bunu Low Level bir açık olarak değerlendiriyor. Siz ne zaman adam olacaksınız ?
Hayır bir de utanmadan arlanmadan bunu hack haber sitelerine yazıp cidden hack yaptığınızı sanıyorsunuz.
Bir de "hack kültürü" diyorsunuz buna ? Yani bunu bir kültür olarak adlandırıyorsunuz. Yani bu bir kültürse en fazla "Lamer Kültürü" olur.
Hadi eyvallah. Bir daha haber yaptırırken iki kere düşünün.
bakalım
--- Mesajlar Birleştirildi ---
kral konuştu

Evils

root@evils:~$
Administrator
Status
Reaction score
626
çıldırıyorum {8}{8}

spt

New Member
New Member
Status
Reaction score
12
bakalım

edit : zamanında asense ile çalıştım o hariç diğerleri çöp

Evils

root@evils:~$
Administrator
Status
Reaction score
626
Kendileri projelerimzi heykliyecekti bekliyoz :D

eline sağlık ^^

RedUser

New Member
New Member
Status
Reaction score
47
Kendileri projelerimzi heykliyecekti bekliyoz :D

eline sağlık ^^
Biz buradayız. Onu doğduğuna pişman ederiz. Senin serverla alakalı da birşeyler diyeceğim bana bir pm çakar mısın

SPAM MESAJ ATMAK YASAKTIR!
  • Örnek: teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, eline sağlık, ty, eyv vb!
  • Örnek: Aynı mesajı sürekli olarak yazmak! teşekkürler, tşk gibi!
  • Başkalarının mesajlarını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginizin olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır!
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız! Spam mesaj atanlar yasaklanacaktır!
  • Konulara spam mesaj atan görürseniz RAPOR tuşu ile bize bildiriniz!

• Hesap Yükseltme butonundan hesabınızı yükselterek yeni üyelere özel kısıtlamalardan kurtulabilirsiniz.

Users who are viewing this thread