maitreisse
New Member
New Member
Herkese merhabalar saygıdeğer fatalz üyeleri öncelikle bir sıkıntım var sizle paylaşmak istedim ben 2012 yıllarında ortaokuldaki hoşlandığım bir kız arkadaşımın sevgilisinin adına mehmet erten diye hesap açmıştım hesapla cahil cahil işler yapmıştım sonra hesabı silmemişim ve kapatmayı unutmuşum yıllarca hesap öyle kalmış ve bundan 3 ay öncesinde bana bu mehmet ****n adındaki facebook hesabından arkadaşlık isteği gelmişti ben 2012 yılında iyi hatırlıyorum açtığım fake hesabı kendime engellemiştim ve şimdi o hesaptan bana arkadaşlık isteği geldi önce baktım ortalıkta bişe yok 3 ay geçti bişe olmadı.
Ama bugün biri facebook hesabıma girmiş ve arkadaş listemdeki bir kıza sabah saat 11 civarı mesaj atmış merhaba günaydın canım gibisinden bende izzah ettim ben yazmadım diye.
Trojan varmı diye bilgisayarımda görev yöneticisine baktım yabancı isim yok administrarator de yazan birşey yok her ne olursa olsun genede adwcleaner ile tarattım 2 3 taane bildiğim cracklı programlarımı gösterdi kerish docktor gibi trojan yok diye umdum umarım da öyledir. Herneyse kişinin ip adresi bu 88.242.201.31 tüm sitelerde araştırdım antep çıkıyor ben şimdi bu ip adresinin sahibinin adını soy adını nasıl öğrenirim teşekkürler..
Ama bugün biri facebook hesabıma girmiş ve arkadaş listemdeki bir kıza sabah saat 11 civarı mesaj atmış merhaba günaydın canım gibisinden bende izzah ettim ben yazmadım diye.
Trojan varmı diye bilgisayarımda görev yöneticisine baktım yabancı isim yok administrarator de yazan birşey yok her ne olursa olsun genede adwcleaner ile tarattım 2 3 taane bildiğim cracklı programlarımı gösterdi kerish docktor gibi trojan yok diye umdum umarım da öyledir. Herneyse kişinin ip adresi bu 88.242.201.31 tüm sitelerde araştırdım antep çıkıyor ben şimdi bu ip adresinin sahibinin adını soy adını nasıl öğrenirim teşekkürler..