FatalZ - Beyond Borders | Private illegal Topluluk - Hack Forum - Nulled Forum - Crack Forum

FatalZ.ORG, Sınır Topraklarına Hoş geldiniz! Lütfen Giriş Yapın ya da Kayıt Olun.

Çözüldü Biri Bana Oyun Oynuyor.

Status
Not open for further replies.

maitreisse

New Member
New Member
Status
Reaction score
9
Trade Score: 0 / 0 / 0
Herkese merhabalar saygıdeğer fatalz üyeleri öncelikle bir sıkıntım var sizle paylaşmak istedim ben 2012 yıllarında ortaokuldaki hoşlandığım bir kız arkadaşımın sevgilisinin adına mehmet erten diye hesap açmıştım hesapla cahil cahil işler yapmıştım sonra hesabı silmemişim ve kapatmayı unutmuşum yıllarca hesap öyle kalmış ve bundan 3 ay öncesinde bana bu mehmet ****n adındaki facebook hesabından arkadaşlık isteği gelmişti ben 2012 yılında iyi hatırlıyorum açtığım fake hesabı kendime engellemiştim ve şimdi o hesaptan bana arkadaşlık isteği geldi önce baktım ortalıkta bişe yok 3 ay geçti bişe olmadı.

Ama bugün biri facebook hesabıma girmiş ve arkadaş listemdeki bir kıza sabah saat 11 civarı mesaj atmış merhaba günaydın canım gibisinden bende izzah ettim ben yazmadım diye.

Trojan varmı diye bilgisayarımda görev yöneticisine baktım yabancı isim yok administrarator de yazan birşey yok her ne olursa olsun genede adwcleaner ile tarattım 2 3 taane bildiğim cracklı programlarımı gösterdi kerish docktor gibi trojan yok diye umdum umarım da öyledir. Herneyse kişinin ip adresi bu 88.242.201.31 tüm sitelerde araştırdım antep çıkıyor ben şimdi bu ip adresinin sahibinin adını soy adını nasıl öğrenirim teşekkürler..

Evils

root@evils:~$
Administrator
Status
Reaction score
626
Ip adresinden isim ve soyisim öğrenemezsin. Lâkin format atıp, mail ve hesap şifrelerini değiştirmeni öneririm.

MrX

~ʀ00ᴛ@ᴍʀx: ꜰ*ᴄᴋ ᴅʀᴇᴀᴍꜱ..
Legendary
Status
Reaction score
438
ip adresinden soyad öğrenme gibi bir durum mümkün değildir. ip adresleri internet protokolünüzdür. yani sizin sanal kimliğinizdir. lokasyon tespiti yapılabilir. benim araştırmama göre bazı yerlerde gaziantep/bayraktepe Bazı yerlerde adana yazmakta. Bu adamın nerede olduğunu biliyorsan açık adresini verebilirim.

maitreisse

New Member
New Member
Status
Reaction score
9
ip adresinden soyad öğrenme gibi bir durum mümkün değildir. ip adresleri internet protokolünüzdür. yani sizin sanal kimliğinizdir. lokasyon tespiti yapılabilir. benim araştırmama göre bazı yerlerde gaziantep/bayraktepe Bazı yerlerde adana yazmakta. Bu adamın nerede olduğunu biliyorsan açık adresini verebilirim.
Ben adanalıyım zaten adanadayım bazı yerlerde adana yazıyor demişsiniz adana da olabilir açık adresş verebilme ihtimaliniz varmı ?
--- Mesajlar Birleştirildi ---
boşver sil hesapları takma kafana
doğru söylüyorsun valla üstad

MrX

~ʀ00ᴛ@ᴍʀx: ꜰ*ᴄᴋ ᴅʀᴇᴀᴍꜱ..
Legendary
Status
Reaction score
438
Vereyim vermesine de kesin bir şey söyle bana Adana'da mı antepte mi?

maitreisse

New Member
New Member
Status
Reaction score
9
Vereyim vermesine de kesin bir şey söyle bana Adana'da mı antepte mi?
BULDUM TEŞEKKÜR EDERİM ADANADAYMIŞ AMA HENÜZ TANIŞMADIK :D İLGİNİZ İÇİN SAYGI VE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM.

Status
Not open for further replies.
SPAM MESAJ ATMAK YASAKTIR!
  • Örnek: teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, eline sağlık, ty, eyv vb!
  • Örnek: Aynı mesajı sürekli olarak yazmak! teşekkürler, tşk gibi!
  • Başkalarının mesajlarını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginizin olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır!
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız! Spam mesaj atanlar yasaklanacaktır!
  • Konulara spam mesaj atan görürseniz RAPOR tuşu ile bize bildiriniz!

• Hesap Yükseltme butonundan hesabınızı yükselterek yeni üyelere özel kısıtlamalardan kurtulabilirsiniz.

Users who are viewing this thread