FatalZ - Beyond Borders | Private illegal Topluluk - Hack Forum - Nulled Forum - Crack Forum

FatalZ.ORG, Sınır Topraklarına Hoş geldiniz! Lütfen Giriş Yapın ya da Kayıt Olun.

Yardım Bu Mavi Ekran Bana Cinayet İşlettirecek Acil Yardım Edin.

maitreisse

New Member
New Member
Status
Reaction score
9
Trade Score: 0 / 0 / 0
Herkese merhabalar 3 taane hdd araya gitti yeni hdd aldım 250 gb w7 formatladım güncelleştirmeleri yaptım dll careden hertürlü eksik dll yükledim otomatik olarak format sonrası ne gerekiyorsa yaptım deneyimi yeniledim 4.9 aldım formatı bitirdim fakat aynı sorun devam ediyor

3 hdd araya gitti artık paramda kalmadı son hdd yi aldım nedense harddiske zarar veriyor

artık bu mavi ekranı görmek istemiyorum sorun neyden dolayıdır acaba ?
C:\Windows\Minidump\120619-21699-01.dmp
C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WER-49389-0.sysdata.xml
Başlangıç onarımdan sonra pc yi sistemi geri yükleme yapıyor ve bu dosyaları söylüyor

C:\Windows\Minidump\120619-21699-01.dmp
C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WER-49389-0.sysdata.xml
Anakartım:A55F-M3

YANİ NE KADAR FORMAT ATARSAM ATİM BEN BU SORUNLA KARSILAŞMAYA DEVAM EDİYORUM ACABA WİNDOWS UPDATEYİ KOMPLE YÜKLEDİĞİM İÇİNMİ BİLEMEDİM RAMLA İLGİLİDE PROBLEMİM YOK NEYDEN DOLAYI ALIYORUM BU HATAYI?

NUKE

НУКЕ
Legendary
Status
Reaction score
202
hocam win 7 win 8 win 8.1 de mavi ve kırmızı ekran hataları yazılımsaldır microsoft müşteri destek ekibiyle iletişime geçin ve güncellemeleri yapın crack windows kullanıyorsanız birisi bluekeep zafiyeti kullanarak size bu hatayi verdirtebilir

maitreisse

New Member
New Member
Status
Reaction score
9
hocam win 7 win 8 win 8.1 de mavi ve kırmızı ekran hataları yazılımsaldır microsoft müşteri destek ekibiyle iletişime geçin ve güncellemeleri yapın crack windows kullanıyorsanız birisi bluekeep zafiyeti kullanarak size bu hatayi verdirtebilir
Ustam zaten windows update yi kurarken amd ile ilgili bir yazılım var bana diyor ki izin ver ve bu yazılımlara her zaman güven diyor ben izin ver deyip kurdum acaba ondan dolayımıdır ?

combofix kurdum bir kaç dosyayı sildi ardından pc dosyaları zarar görmüş tıkladığım açılmıyordu combofixten sonra adwcleaner kurdum combofixin çıkardığı sorun düzeldi ama problemim düzeldimi düzelmedimi bilmiyorum

Deepest Gorneo

Member
Member
Status
Reaction score
54
windows 10 bile sistem çökme hatası alınabilir arada banada oluyor win 10 kullanıyoruım

Evils

root@evils:~$
Administrator
Status
Reaction score
626
Temiz bir format at windows updateleri yapmanı önermem genelde yavaşlatır bilgisayarı {2}

NUKE

НУКЕ
Legendary
Status
Reaction score
202
windows 10 bile sistem çökme hatası alınabilir arada banada oluyor win 10 kullanıyoruım
win 10 da ben hiç almadım önceden win7 ve 8 de bir çok defa aldim 2 yıldır kullanıyorum hiç almadım sanırım sorun format sırasımdan biçimlendirmeden sonra windowsu yükleyip yeniden başlıyor ya ordan kaynaklı tam yüklenmediği veya diskte salt okunur bi dosya bulunabilir

SPAM MESAJ ATMAK YASAKTIR!
  • Örnek: teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, eline sağlık, ty, eyv vb!
  • Örnek: Aynı mesajı sürekli olarak yazmak! teşekkürler, tşk gibi!
  • Başkalarının mesajlarını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginizin olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır!
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız! Spam mesaj atanlar yasaklanacaktır!
  • Konulara spam mesaj atan görürseniz RAPOR tuşu ile bize bildiriniz!

• Hesap Yükseltme butonundan hesabınızı yükselterek yeni üyelere özel kısıtlamalardan kurtulabilirsiniz.

Users who are viewing this thread