maitreisse
New Member
New Member
Herkese merhabalar 3 taane hdd araya gitti yeni hdd aldım 250 gb w7 formatladım güncelleştirmeleri yaptım dll careden hertürlü eksik dll yükledim otomatik olarak format sonrası ne gerekiyorsa yaptım deneyimi yeniledim 4.9 aldım formatı bitirdim fakat aynı sorun devam ediyor
3 hdd araya gitti artık paramda kalmadı son hdd yi aldım nedense harddiske zarar veriyor
artık bu mavi ekranı görmek istemiyorum sorun neyden dolayıdır acaba ?
C:\Windows\Minidump\120619-21699-01.dmp
C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WER-49389-0.sysdata.xml
Başlangıç onarımdan sonra pc yi sistemi geri yükleme yapıyor ve bu dosyaları söylüyor
Anakartım:A55F-M3
YANİ NE KADAR FORMAT ATARSAM ATİM BEN BU SORUNLA KARSILAŞMAYA DEVAM EDİYORUM ACABA WİNDOWS UPDATEYİ KOMPLE YÜKLEDİĞİM İÇİNMİ BİLEMEDİM RAMLA İLGİLİDE PROBLEMİM YOK NEYDEN DOLAYI ALIYORUM BU HATAYI?
3 hdd araya gitti artık paramda kalmadı son hdd yi aldım nedense harddiske zarar veriyor
artık bu mavi ekranı görmek istemiyorum sorun neyden dolayıdır acaba ?
Başlangıç onarımdan sonra pc yi sistemi geri yükleme yapıyor ve bu dosyaları söylüyor
Anakartım:A55F-M3
YANİ NE KADAR FORMAT ATARSAM ATİM BEN BU SORUNLA KARSILAŞMAYA DEVAM EDİYORUM ACABA WİNDOWS UPDATEYİ KOMPLE YÜKLEDİĞİM İÇİNMİ BİLEMEDİM RAMLA İLGİLİDE PROBLEMİM YOK NEYDEN DOLAYI ALIYORUM BU HATAYI?