görelimMerhaba Dostlarım ben NUKE bugün hine bi script ile sizleyim el yapımı script bana ait kendim yaptım sizden ricam beğeni atmanız şimdi konuya geçelim
Gizli içerik alıntı yapılamaz.
güzelMerhaba Dostlarım ben NUKE bugün hine bi script ile sizleyim el yapımı script bana ait kendim yaptım sizden ricam beğeni atmanız şimdi konuya geçelim
sahgolMerhaba Dostlarım ben NUKE bugün hine bi script ile sizleyim el yapımı script bana ait kendim yaptım sizden ricam beğeni atmanız şimdi konuya geçelim
EYWWWMerhaba Dostlarım ben NUKE bugün hine bi script ile sizleyim el yapımı script bana ait kendim yaptım sizden ricam beğeni atmanız şimdi konuya geçelim
bakjamMerhaba Dostlarım ben NUKE bugün hine bi script ile sizleyim el yapımı script bana ait kendim yaptım sizden ricam beğeni atmanız şimdi konuya geçelim
bakam neymişMerhaba Dostlarım ben NUKE bugün hine bi script ile sizleyim el yapımı script bana ait kendim yaptım sizden ricam beğeni atmanız şimdi konuya geçelim
teşekkürMerhaba Dostlarım ben NUKE bugün hine bi script ile sizleyim el yapımı script bana ait kendim yaptım sizden ricam beğeni atmanız şimdi ko