FatalZ - Beyond Borders | Private illegal Topluluk - Hack Forum - Nulled Forum - Crack Forum

FatalZ.ORG, Sınır Topraklarına Hoş geldiniz! Lütfen Giriş Yapın ya da Kayıt Olun.

Hack Aleminde Şişirilen Kişiler

RedUser

New Member
New Member
Status
Reaction score
47
Trade Score: 0 / 0 / 0
Sanırım başlıktaki gibi kişilere denk geldiniz. Adamlar kcfinder ile jpg upload edip hacked yazıyorlar ve ünlü oluyorlar. Biz o kadar exploit bulalım sql ve xss ten aşağı açığı kabul etmeyelim ve bize “lamer” desinler. Sizce bu adaletli mi ? Tartışalım lütfen.

Meyve veren ağaç elbet ki taşlanır ancak meyve vermeyen ağacı da övmezsin be birader. Hayır derdim şan şöhret değil. Kimsenin hakkını alamaması derdim.

Evils

root@evils:~$
Administrator
Status
Reaction score
626
dövüşmen guzum

RedUser

New Member
New Member
Status
Reaction score
47
dövüşmen guzum
Hacım dövüşünü de sikim ya bunlar şerefli de savaşmıyorlar ki. Anonim nicklerinin ardında saklanıyorlar. Hayır jpg upload ediyorlar ve hacked yazıyorlar ve ünlü oluyorlar. Bu hepimizi etkiliyor.

Evils

Administrator
Status
Reaction score
626
Hacım dövüşünü de sikim ya bunlar şerefli de savaşmıyorlar ki. Anonim nicklerinin ardında saklanıyorlar. Hayır jpg upload ediyorlar ve hacked yazıyorlar ve ünlü oluyorlar. Bu hepimizi etkiliyor.
işte buna üzülürüm

Slowycan

Ben çalarım bağlama
Elite Member
Status
Reaction score
310
Dostum bundan üç beş sene önce daha hack haber siteleri yeni yeni kurulmaya başlarken tüm yeni yetme hemçkırları haber yaparlardı poh pohlarlardı biz 2 3 tane türk sitesi heklediğimizde vatan haini ilan edilirdik googlede aratarak bulabilirsin belki hala mevcuttur yani kimsenin seni büyütmesine vs gerek yok bak yoluna kendi taşağını kasarsın hek haber sitelerine gelince 'since 2009' vs şeyler yazıyo 2009'da kurulmuş bi tane hek haber sitesi söylesin arşivlere bakalım o domain bırak 2009 'u 2014'de aktifse 3 yıllık domain parasını ben ödeyecem.

Evils

Administrator
Status
Reaction score
626
Dostum bundan üç beş sene önce daha hack haber siteleri yeni yeni kurulmaya başlarken tüm yeni yetme hemçkırları haber yaparlardı poh pohlarlardı biz 2 3 tane türk sitesi heklediğimizde vatan haini ilan edilirdik googlede aratarak bulabilirsin belki hala mevcuttur yani kimsenin seni büyütmesine vs gerek yok bak yoluna kendi taşağını kasarsın hek haber sitelerine gelince 'since 2009' vs şeyler yazıyo 2009'da kurulmuş bi tane hek haber sitesi söylesin arşivlere bakalım o domain bırak 2009 'u 2014'de aktifse 3 yıllık domain parasını ben ödeyecem.
{19}

MrX

~ʀ00ᴛ@ᴍʀx: ꜰ*ᴄᴋ ᴅʀᴇᴀᴍꜱ..
Legendary
Status
Reaction score
438
dövüşmen guzuum şaka maka bi yana da artık sanal eskisi gibi güzel halde değil. Neden eski kişiler şimdi tek takılıyor? Zevki kalmadı. Tatsız bir duruma geldi, çok script kiddie var çocuklarla mı uğraşacaksın, hack mi yapacaksın, para mı kazanacaksın :D Yani keyfin istediğinde hackini yap canın sıkıldığında gez dolaş. eğlenceyi sanal dünya ile sınırlandırmamak gerekiyor Bu Bir film repliği bile olsa çok doğru bir söz olduğunu fark ettikten sonra hayat güzelleşiyor salla bak keyfine isteyen isteyene prim verip şişirsin birbirlerini sikimde değil herkese bir bakışta ne olduğunu anlayabiliyorum şişirilmesi fark etmiyor benim için XD

Evils

Administrator
Status
Reaction score
626
dövüşmen guzuum şaka maka bi yana da artık sanal eskisi gibi güzel halde değil. Neden eski kişiler şimdi tek takılıyor? Zevki kalmadı. Tatsız bir duruma geldi, çok script kiddie var çocuklarla mı uğraşacaksın, hack mi yapacaksın, para mı kazanacaksın :D Yani keyfin istediğinde hackini yap canın sıkıldığında gez dolaş. eğlenceyi sanal dünya ile sınırlandırmamak gerekiyor Bu Bir film repliği bile olsa çok doğru bir söz olduğunu fark ettikten sonra hayat güzelleşiyor salla bak keyfine isteyen isteyene prim verip şişirsin birbirlerini sikimde değil herkese bir bakışta ne olduğunu anlayabiliyorum şişirilmesi fark etmiyor benim için XD
guzum haklı {10}

RedUser

New Member
New Member
Status
Reaction score
47
Öyle de moruk benim zaten işim sanal .d ben günümün neredeyse yarısını işimde geçiriyorum. Exploit çıkarmak zor bir iş hele karşı sistemi tamamen bilmediğin vakalar oluyor onlar çok daha fena. Bu kadar uğraşa rağmen patronlar (bir sikimden çaktıkları yok) bir tebrik hiç olmazsa 100-200 dolarlık bir ikramiye bile çıkarmıyorlar (USA standartlarında baya az bir miktar bu). Onu geçtim sanaldaki bir bebe gelip “lamer” diyebiliyor. Artı benim adımı kullanarak dodis atıp zone alıyor bazı ibneler.

Yani benim yakındığım şan ve şöhret değil hakkedenin hakkını alamaması.

SPAM MESAJ ATMAK YASAKTIR!
  • Örnek: teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, eline sağlık, ty, eyv vb!
  • Örnek: Aynı mesajı sürekli olarak yazmak! teşekkürler, tşk gibi!
  • Başkalarının mesajlarını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginizin olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır!
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız! Spam mesaj atanlar yasaklanacaktır!
  • Konulara spam mesaj atan görürseniz RAPOR tuşu ile bize bildiriniz!

• Hesap Yükseltme butonundan hesabınızı yükselterek yeni üyelere özel kısıtlamalardan kurtulabilirsiniz.

Users who are viewing this thread