maitreisse
New Member
New Member
Herkese merhabalar abiler ve arkadaşlar konuya direkt şöyle girmek istiyorum saatli bomba virüsünü bilirsiniz siz istediğiniz zaman o makine çökecek daha önce böyle birşey duymuştum bir bilgisayarcı yapıyordu birdaha gelsin bana format attırsın diye kul hakkına giren adi bir adamdı herkesi dolandırdı herneyse Allahından bulur
Şimdi bu program bana lazım ama kimseye format attığımdan vs değil kendi makinemin yarın çökmesi lazım bende evdeki fırıldak yiğenlerime isbatlı bir şekilde bilgisayar çöktü öldü gitti demem lazım tabi ölmeyecek gerekirse tekrardan format atarım ben.
Sorun şu ki benim yiğenler pc de oyun oynarken o an kullanırken çökmesi, yani ben hiçbirşeye dokunmadan onlar oyun oynarken bilgisayar çökecek.
Böyle bir şey varmı sizce ?
Şimdi bu program bana lazım ama kimseye format attığımdan vs değil kendi makinemin yarın çökmesi lazım bende evdeki fırıldak yiğenlerime isbatlı bir şekilde bilgisayar çöktü öldü gitti demem lazım tabi ölmeyecek gerekirse tekrardan format atarım ben.
Sorun şu ki benim yiğenler pc de oyun oynarken o an kullanırken çökmesi, yani ben hiçbirşeye dokunmadan onlar oyun oynarken bilgisayar çökecek.
Böyle bir şey varmı sizce ?