Gelismis web site programlari arama motorunu kullanrak secilen acikli siteleri tarar bulur acik varmi yokmu orenir elinize verir ornegin sql injectionsa database bilgilerini yada commad injectionsa bulundgu urlyi gerisi oto indexer kullanarak index atilip miror alinir yada bir sunucu hacklenir ustunde tum sitelere index atilir vds sunucuardan ziyade hosting icin kullanilan sunucular uzerinde binlerce site olabilir ben yontemlerim bu sekilde bakalim sen nasil bir method izliyorsunGizli içerik alıntı yapılamaz.
Gelismis web site programlari arama motorunu kullanrak secilen acikli siteleri tarar bulur acik varmi yokmu orenir elinize verir ornegin sql injectionsa database bilgilerini yada commad injectionsa bulundgu urlyi gerisi oto indexer kullanarak index atilip miror alinir yada bir sunucu hacklenir ustunde tum sitelere index atilir vds sunucuardan ziyade hosting icin kullanilan sunucular uzerinde binlerce site olabilir ben yontemlerim bu sekilde bakalim sen nasil bir method izliyorsun
Arama motoru kullanarak açıklı siteleri tararsın oto indexle index atarsın. Dediğin brute force yöntemine benziyo sanki. işe yarar elbet fakat bu dediklerim shell attıktan sonrası vb.Gelismis web site programlari arama motorunu kullanrak secilen acikli siteleri tarar bulur acik varmi yokmu orenir elinize verir ornegin sql injectionsa database bilgilerini yada commad injectionsa bulundgu urlyi gerisi oto indexer kullanarak index atilip miror alinir yada bir sunucu hacklenir ustunde tum sitelere index atilir vds sunucuardan ziyade hosting icin kullanilan sunucular uzerinde binlerce site olabilir ben yontemlerim bu sekilde bakalim sen nasil bir method izliyorsun
Güzel olmusGizli içerik alıntı yapılamaz.
Gizli içerik alıntı yapılamaz.
.Gizli içerik alıntı yapılamaz.