Bu cc satma işinde biraz daha detay verebilir misin? Elimde baya cc var ama tam çalışıyor mu emin değilim? Nerden satıcam veya sattıktan sonra btc nereye aktarıcam?
Eskiden realde cc işi yapardım kardeşim benim. Kulaktan duyma bilgilere pek aldırış etmemelisin. 2 kılık değiştirip bi makineyle live olduğunu kontrol ettikten sonra tabiki bunu da mesela hepsiburada com a girdin kart geçiyor mu geçiyor demek ki kart livedır. demir şeritli böyle kart şeklinde maket cardlar oluyor onları makineyle geçiyosun üzerine yazdırıyosun alış veriş yaptıktan sonra kartı atabilirsin
--- Mesajlar Birleştirildi ---
Deep webden satıcaksın siteler var kardeşim, sohbet siteleri bu hackerlar bildiğin gibi değiller. tabi bizim gişbi olanlar da var fakat uzman kişiler parayla hackleyen kişiler yani sağlam kişiler. ya onlara satarsın yada siteler bulursun forumlarda yazarsın böyle böyle. CC satmazsın, Bin satarsın kardeşim ^^
--- Mesajlar Birleştirildi ---
legal istiyorsan nuke arkadaşımın dediklerini yapmanı öneririm. zamanla para kaldırırsın ama uğraş ister. illegal bir sürü yol vardır. hangisini istersen. Yakalanmamak sana kalmış. Ben kaç yıldır yaptım iphone 7'dir vs satın aldım. Yakalanmadım. Yapmasını bilene polis vız gelir vız gider kardeşim benim :*