FatalZ - Beyond Borders | Private illegal Topluluk - Hack Forum - Nulled Forum - Crack Forum

FatalZ.ORG, Sınır Topraklarına Hoş geldiniz! Lütfen Giriş Yapın ya da Kayıt Olun.

*.seviye.com.tr SQL Mass Data

RedUser

New Member
New Member
Status
Reaction score
47
Trade Score: 0 / 0 / 0
Admin panelini bulmakla uğraşamadım ancak sitede full data var baya mass kasılır.
Alın tepe tepe kullanın
View hidden content is available for registered users!

Ewc1ej.png

Evils

root@evils:~$
Administrator
Status
Reaction score
626
eline sağlık

Niş4ny4n

New Member
New Member
Status
Reaction score
0
Lamer , buraya ilk ben girdim sende shelldeki logdan girdin geçen sene :)

RedUser

New Member
New Member
Status
Reaction score
47
Lamer , buraya ilk ben girdim sende shelldeki logdan girdin geçen sene :)
Gerizekalı. ben burayı yıllar önce hacklemiştim geriye dönüp bir bakayım dedim. Bir de lamer demesi yok mu...

Ayrıca shelldeki log ? Ulan ben bu siteye adminden girip milworm attım .dd tabi sen milworm nedir bilmediğin için açıkayayım. O server slave oldu .d yani hayatın boyunca bir tarafını yırtsan belki yazabileceğin bir exploit oluyor .d Web Server ve ISS 8.0 kullanımını bilmeyen bir insan için fazla bir konuşma olmuş.

Bunları geçtim lan mal o zaman sitede olan SQL açığını nasıl bulup atacağım .d aptal biraz kurgula da öyle b*k at bir daha .ddd

Hatta bu server'a God3err ile ortak girdiydik : https://defacerhaber.com/seviye-yayinlari-resmi-internet-sitesi-hacklendi/
Neyse .d ağlamaya devam et ilk kimin hacklediği belli zaten haberinin kimin yapıldığından.

Benden önce tek bir kişi daha bir şeyler yapmaya çalışmış .d eğer bu sensen daha index atmayı bilmeye aptal bir orsbu evladısın .d

TccIPA.png

Ağlamaya devam .d iyi forumlar

Last edited:

Niş4ny4n

New Member
New Member
Status
Reaction score
0
Gerizekalı. ben burayı yıllar önce hacklemiştim geriye dönüp bir bakayım dedim. Bir de lamer demesi yok mu...

Ayrıca shelldeki log ? Ulan ben bu siteye adminden girip milworm attım .dd tabi sen milworm nedir bilmediğin için açıkayayım. O server slave oldu .d yani hayatın boyunca bir tarafını yırtsan belki yazabileceğin bir exploit oluyor .d Web Server ve ISS 8.0 kullanımını bilmeyen bir insan için fazla bir konuşma olmuş.

Bunları geçtim lan mal o zaman sitede olan SQL açığını nasıl bulup atacağım .d aptal biraz kurgula da öyle b*k at bir daha .ddd

Hatta bu server'a God3err ile ortak girdiydik : https://defacerhaber.com/seviye-yayinlari-resmi-internet-sitesi-hacklendi/
Neyse .d ağlamaya devam et ilk kimin hacklediği belli zaten haberinin kimin yapıldığından.

Benden önce tek bir kişi daha bir şeyler yapmaya çalışmış .d eğer bu sensen daha index atmayı bilmeye aptal bir orsbu evladısın .d

TccIPA.png

Ağlamaya devam .d iyi forumlar

G0derr benden görüp girdi buraya boş konuşma annenin yağlı amcığını koklayarak sikerim

RedUser

New Member
New Member
Status
Reaction score
47
G0derr benden görüp girdi buraya boş konuşma annenin yağlı amcığını koklayarak sikerim
Sen kimsin yarramın başı ki senden görüp girecek ? Amına koyduğumun cücüğü .ddd
O zaman olan nickname'ini söylesene sen bir sorayım kendisine .d

RedUser

New Member
New Member
Status
Reaction score
47
Beyler sakin olun @Nobrex Küfürleri temizle kanka
Moruk dur ya ben soracağım arkadaşa :) göreyim şu amın feryadı kimmiş...
Ulan God3err dedikleri adam benim kaç yıllık arkadaşım. Ben onu tanıyorsam bugüne kadar hiçbir amın feryadından zone çalmadığını bilirim. Kendisi SQL ile geçmiştir ve genelde bana yollar çünkü biz o dönemlerde bu tip am feryatlarının hayalini dahi kuramayacağı bir botnet sistemi kasıyorduk.

Hayır yakalarsam birini zamanında abi çektikleri adamlara ne yaptıysam onu yapacağım az kaldı. Bir de 2k1 li velet bulsam ağlayarak kaçacak .ddd çık anonimlikten de anneni senin nasıl sikiyorum. Bu arada God3err dediğin adam da peşine düşer. Ben Avrupa'da o Türkiye'de ve buluruz. Emin ol ikimiz de acımayız. Kaçacak delik ararsın. Zamanında Turgut Yaman'a neler çektirdiysek sana da çektiririz.

Niş4ny4n

New Member
New Member
Status
Reaction score
0
Moruk dur ya ben soracağım arkadaşa :) göreyim şu amın feryadı kimmiş...
Ulan God3err dedikleri adam benim kaç yıllık arkadaşım. Ben onu tanıyorsam bugüne kadar hiçbir amın feryadından zone çalmadığını bilirim. Kendisi SQL ile geçmiştir ve genelde bana yollar çünkü biz o dönemlerde bu tip am feryatlarının hayalini dahi kuramayacağı bir botnet sistemi kasıyorduk.

Hayır yakalarsam birini zamanında abi çektikleri adamlara ne yaptıysam onu yapacağım az kaldı. Bir de 2k1 li velet bulsam ağlayarak kaçacak .ddd çık anonimlikten de anneni senin nasıl sikiyorum. Bu arada God3err dediğin adam da peşine düşer. Ben Avrupa'da o Türkiye'de ve buluruz. Emin ol ikimiz de acımayız. Kaçacak delik ararsın. Zamanında Turgut Yaman'a neler çektirdiysek sana da çektiririz.
amına kodumun lameri seni ,bu iş cyberizme ddos atıp haber yaptırmaya benzemez...

RedUser

New Member
New Member
Status
Reaction score
47
SPAM MESAJ ATMAK YASAKTIR!
  • Örnek: teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, eline sağlık, ty, eyv vb!
  • Örnek: Aynı mesajı sürekli olarak yazmak! teşekkürler, tşk gibi!
  • Başkalarının mesajlarını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginizin olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır!
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız! Spam mesaj atanlar yasaklanacaktır!
  • Konulara spam mesaj atan görürseniz RAPOR tuşu ile bize bildiriniz!

• Hesap Yükseltme butonundan hesabınızı yükselterek yeni üyelere özel kısıtlamalardan kurtulabilirsiniz.

Users who are viewing this thread