FatalZ - Beyond Borders | Private illegal Topluluk - Hack Forum - Nulled Forum - Crack Forum

FatalZ.ORG, Sınır Topraklarına Hoş geldiniz! Lütfen Giriş Yapın ya da Kayıt Olun.

TUSAŞ eğitim ve araştırma iş birliklerini artırıyor

FatalZ

Forumun Veliahtı
Forumun Veliahtı
Status
Reaction score
25
Trade Score: 0 / 0 / 0
61bed76486b24432b8be6029.jpg

Türkiye’nin en önemli projelerinde görev yapan mühendislerin eğitim ve araştırma çalışmalarını artırması hedeflenirken, aynı zamanda üniversitelerin tecrübelerinden de kazanım sağlanacak. 2023 yılına kadar ulusal ve uluslararası konumda özellikle havacılık ve mühendislik alanlarında güçlü konumda olan üniversiteler ile işbirliğinin artırılması hedefleniyor.

“Araştırma ve eğitim gibi önemli konularda da altyapımızı ve temellerimizi güçlendirmeye gayret ediyoruz”

Akademik işbirliklerinin artırılması hakkında konuşan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil şunları kaydetti: “Köklü üniversitelerimiz ile birlikte akademik çalışmalar gerçekleştirmek şirketimiz ve mühendislerimizin akademik olarak da kuvvetlenmesini sağlayacak. Gençlerimize, yaptığımız projeleri anlatmak için daha fazla alandan ulaşmalı, onlara yaptığımız projeleri anlatmalı ve görmelerini sağlamalıyız. Milli projelerimizi oluşturmak için yalnızca altyükleniciler ve yaptığımız çeşitli anlaşmalarımız ile bir ekosistem sağlamıyor, araştırma ve eğitim gibi önemli konularda da altyapımızı ve temellerimizi güçlendirmeye gayret ediyoruz.”

Devamını oku ...

anox

bortecine
Defacer Crew
Status
Reaction score
111
Trade Score: 0 / 0 / 0
Profesörüm diyorsa doğrudur.

SPAM MESAJ ATMAK YASAKTIR!
  • Örnek: teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, eline sağlık, ty, eyv vb!
  • Örnek: Aynı mesajı sürekli olarak yazmak! teşekkürler, tşk gibi!
  • Başkalarının mesajlarını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginizin olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır!
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız! Spam mesaj atanlar yasaklanacaktır!
  • Konulara spam mesaj atan görürseniz RAPOR tuşu ile bize bildiriniz!

• Hesap Yükseltme butonundan hesabınızı yükselterek yeni üyelere özel kısıtlamalardan kurtulabilirsiniz.

Users who are viewing this thread